7030 Paks csárda utca 4
+36 30 160 6388
raklapbutorpaks@gmail.com

Rólunk

Tegyük szebbé együtt lakásod-otthonod egy raklap bútorral!

A Te elképzelésed, a Mi megoldásunk!

Unalmasnak, szürkének tartod otthonod? A régi bútoradat lecserélnéd, de túl sokba kerül szerinted? Ha van elképzelésed, esetleg konkrét terveid vannak már, vagy csak változtatni szeretnél otthonod stílusán, akkor ezt neked találták ki! 

Olcsóbb, egyedibb, akár kizárólag a te igényeid szerinti exkluzív raklap bútorokat készítünk ügyfeleinknek, egy új bútor árának töredékéért! Dobd fel otthonod, kerted egy manapság népszerű, akár extravagáns raklap bútorral! Keress minket bizalommal!

A raklapok kreatív újrahasznosításával teljesen egyedi, ízléses bútorokat is készíthetünk. Tudj meg többet a raklap bútor készítés alapjairól, és gyűjts ötleteket a tervezéshez.

Ha mersz kísérletezni, és van szabadidőd, akkor egy kis kreativitással saját öko bútort tervezhetünk a hálóba, a nappaliba, a kertbe vagy ahová csak szeretnéd.

A raklap bútor nagy divat mostanában. Népszerűségét annak köszönheti, hogy a raklap olcsó, és rendkívül könnyen variálható. Párnákkal, színes pléddel, huzattal ellátott szivaccsal gyorsan beilleszthető bármilyen irodai vagy otthoni környezetbe.