7030 Paks csárda utca 4
+36 30 160 6388
raklapbutorpaks@gmail.com

Játéktároló

Játéktároló Raklap Bútor Paks

Hogyan kezdjünk hozzá?​

Sajnos, nem olyan egyszerű feladat, mint amilyennek tűnik. Sorrendünk a következő: méretre vágás, csiszolás, alapozás, festés, dekoráció. Méretre vágásnál elsődleges szempont a kényelem, ez ülőbútornál vagy  asztal készítésnél is változó. 

Ha fotelt csinálunk a magassága kb. 30-55 cm, a mélység pedig kb. 60 cm, de ne felejtsük el bele kalkulálni a szivacsok vagy párnák vastagságát sem. 

Étkező asztalnál vegyük figyelembe a székek magasságát, így általában 75-76 cm legyen a szabad tér az asztallap alatt, de modern bútorok esetében lehet 70 cm is. Dohányzó asztaloknál, tárolóknál pedig természetesen a rendelkezésre álló tér a meghatározó. Ajánlott minden esetben kísérletezgetni, próbálgatni, hogy melyik méret a legjobb számunkra.

Kültéri játékok kicsiknek

Gyerekként se láttam, se hallottam, amikor a Tv maci köpött a mese előtt, de délután mindig igyekeztek kiterelni a szüleim a friss levegőre. Lepd meg csemetéidet néhány kültéri játékkal, amik láttán garantáltan kint akarnak majd játszani. Figyeld meg, majd azért kell könyörögnöd, hogy végre bejöjjenek vacsorázni.