7030 Paks csárda utca 4
+36 30 160 6388
raklapbutorpaks@gmail.com

Bútorok

Válogass Kedvedre Egyedi Tervezésü Bútoraink Között!

Egyedi tervezésű asztalok készítését vállaljuk. A kültéri, kerti asztaloktól, a pados asztalokon át, a beltéri körömasztalig: Az elképzelés a tied, mi megvalósítjuk!

Természetesen arra is kínálunk lehetőséget, hogy bérelhető bútorokat kínáljunk. Tekintsd meg bútorainkat, amelyeket bérbe vehetsz. Egyeztetés alapján működik.

A kiegészítő bútorok egyik legkedveltebb terméke az éjjeliszekrény. Gyönyörű éjjeliszekrények és hálószoba bútorok elkészítését is vállaljuk. 

Franciaágyak, gyerekágyak és házas ágyak készítését vállaljuk. Tekintsd meg eddig elkészített ágyainkat és rendeld meg a neked tetsző ágyat. Szebbé tesszük hálószobád!

A beépített szekrények között raklapból elkészíthető egyszerű gardrób, válfás helységek, vagy akár egy kis kreativitással egyedi bútor, mely gardrób ként funkcionál.

Gyerekeink imádják a játékokat, márpedig ezeket valahol tárolni kell. Masszív raklapokból játékos tárolók készítését vállaljuk. Gyermekének is tetszeni fog a barátságos játéktároló! 

Játszótéri szórakozó eszközök elkészítését is vállaljuk. Lehet ez csúszda, homokozó, vagy akár komplexebb megvalósítást igénylő elképzelés is. A biztonság az első, éppen ezért különleges figyelmet fordítunk a biztonságos használhatóságra.

A jó munkához idő kell: mondják a bölcsek. Iroda kellékek, stílusos raklapból készült asztalok elkészítését vállaljuk. Íróasztalok és dolgozó laptop asztalok készítését is vállaljuk. 

A szabadban való kutyatartás egyik fontos kelléke a kutyaház, hiszen kertben, udvarban tartott kedvencének is szüksége van a biztonságot, menedéket nyújtó kutyaotthonra. 

Hálószobája új fényt kap majd, egy komód beillesztésével. Nem beszélve arról, hogy helyet is biztosít családja számára a különböző kellékek tárolására. 

Napozó ágyak raklapból, egyedi készítésű kényelmes kerti, medencei ágyak készítését vállaljuk raklapból. A raklapból készített napozóágy zseniális megoldás!

Adjon Farm-house jelleget lakásának egy raklapból készült pajta ajtóval. Rendkívül stílusos lehet egy pajtaajtó a lakás bármelyik részén.

Konyhája egyik legfontosabb dísze lehet a raklapból készült pohár tartó. Polcok és üveges szekrények készítését is vállaljuk raklap bútorból. 

A raklapok napjaink egyik legnépszerűbb “dekor-alapanyaga”, ha bárpultot szeretnénk, ötletes és kreatív bútorok készíthetőek belőle.

Egy elegáns modern nappali vagy konyha elengedhetetlen része egy sarokülő. Nem csak a méregdrága üzletekben veheti meg.

Kertünk vagy teraszunk leggyönyörűbb része a virágokból kiépített sarok, emelkedők, vagy akár polcok. A leggyönyörűbb virágtartók készíthetőek raklapból.

Konyhád sokkal szebb lesz egy raklap bútorral. Egyedi kivitelezésű konyhai ülőkék és kanapék, konyhabútor teljes kivitelezését vállaljuk. A raklap konyhabútor az egyik legelterjedtebb bútor típus.

Nappalid sokkal szebb lesz egy raklap bútorral. Egyedi kivitelezésű nappaliba való ülőkék és kanapék, nappali bútor teljes kivitelezését vállaljuk. A raklap nappali bútor az egyik legelterjedtebb bútor típus.